Dib Aangepast

Somescha Dib,
Schoolmaatschappelijk werker

CVD Schoolmaatschappelijk werk Noord
Eudokiaplein 32 | 3037 BT Rotterdam
M. 06 - 40 500 944 | s.dib@cvd.nl | www.cvd.nl

Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag

Beste ouders(s) en/of verzorger(s),
Mijn naam is Somescha Dib en ik ben de schoolmaatschappelijk werker van de Goede Herderschool. Hieronder zal ik kort uitleggen wat het schoolmaatschappelijk werk eigenlijk inhoudt en hoe u met mij in contact kunt komen.
Het schoolmaatschappelijk werk is er voor opvoeders, leerkrachten en intern begeleiders, maar zeker ook voor de kinderen. U kunt bij mij terecht wanneer u vragen heeft wat betreft opvoeden en opgroeien, vastloopt met bepaalde zaken waar u hulp bij kunt gebruiken, voor informatie en/of advies of wanneer u gewoon nieuwsgierig bent en kennis wilt maken. Ik kan met u in gesprek, maar ook met uw kind mocht hier behoefte aan zijn.
Er kunnen allerlei vragen worden voorgelegd, van groot tot klein. U bent ook welkom als u niet zeker weet of u bij mij aan het juiste adres bent. Samen kunnen we kijken of ik kan helpen en anders zorgen we ervoor dat u op de juiste plek terecht komt. Ik zal enkele voorbeelden geven waarmee u onder andere naar het schoolmaatschappelijk werk kunt; 


•  Mijn kind is vaak druk en dwars. Hoe kan ik daar mee omgaan?
•  Mijn kind is vaak onzeker, bang en heeft last van faalangst
•  Hoe vergroot ik het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van mijn kind?
•  De opvoeding valt mij zwaar. Kan ik als ouder een training of opvoedcursus volgen?
•  Mijn kind wordt gepest.
•  Wat vertel ik mijn kind over verlies, overlijden, een scheiding, spanning of stress?
•  Hoe beloon ik het gedrag van mijn kind op een goede manier?

Ook denk ik graag mee over sportmogelijkheden, cultuurfaciliteiten of over een passende training die uw kind nodig heeft en dus verder kan helpen.
De schoolmaatschappelijk werker hanteert een beroepsgeheim en geeft geen gegevens aan derden, tenzij ouders daarom vragen of toestemming geven.
Tot zover het schoolmaatschappelijk werk in een notendop. Ik hoop hiermee dat u een duidelijk(er) beeld heeft gekregen van wat het
schoolmaatschappelijk werk inhoudt. U kunt via onderstaande gegevens contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak of om informatie op te vragen. Dit kan ook in overleg met de leerkracht en/of de ib’er.


Mocht u vragen hebben, hulp en/of advies willen kom dan gerust langs of neem contact met mij op.


Met vriendelijke groet,
Somescha Dib

 

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

04.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast