groep 7

juf Danielle van Druten en juf Sandra Bakker


 

Meester Dolf van groep 4b is ook muziekleraar en heeft in de groep 7 met de leerlingen een filmpje van de cup-song gemaakt.


Groep 4 t/m 8 heeft een projectweek over het thema 'Holland' gehouden. Dit werd afgesloten met Hollandse spelletjes.

Vandaag zijn groep 7 en 8 naar De Doelen geweest voor een heel bijzonder concert van de Marinierskapel. Het was een muzikale reis van Nederland naar Aruba. Erg leerzaam en verrassend!

De dag startte met een warm welkom met limonade en wat lekkers. Vervolgens gingen we naar de zaal waar Andre Kuipers zijn lezing gaf. Aan de hand van een powerpoint met filmpjes nam hij ons mee in de wereld van een astronaut. Alle kinderen mochten vragen insturen en van elke school werd een vraag behandeld.

Na de lezing volgde iedere school een door hen uitgekozen workshop. Deze was wat lastig, maar desondanks hebben we een hele leuke dag gehad.

.

De leerlingen van groep 7 hebben de les 'levende zee' gevolgd op de kinderboerderij. Er waren verschillende dieren te zien, waaronder platvissen en zeesterren.


In groep 7 spelen de juf en de leerlingen een wedstrijd... bij gewenst gedrag kunnen zij winnen van de juf en een beloning kiezen. Dinsdagmiddag kozen de leerlingen ervoor om aan het einde van de dag naar het pluspleintje te gaan.


nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

03.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast