groep 5

meester Hans Lobbezoo en juf Andrea de Waal


 

We maakten ons eigen bordspel. Een eigen thema en bijzondere vakjes. Ook oefenen de kinderen zo om duidelijk uitleg te geven over regels en om zich aan deze regels te houden. Het was erg leuk om te doen!

 

Groep 5 heeft meegedaan aan een clinic boksen. Dit is een sport die ze nog niet eerder hebben gedaan. Het was een groot succes! 

 

 


 

 Groep 5 maakt pixel art op de ramen. in tweetallen is hard gewerkt aan de Sintversiering binnen de school.

 

Tijdens de gymles van meester Koen hebben de leerlingen uit groep 5 aan acrogym gedaan. Dat is meer een soort acrobatiek in plaats van een gewone gymles. De kinderen waren er erg goed in en meester Hans heeft ook heel goed meegedaan!

Tafels tekenen is een andere manier om de tafels te leren. Groep 5 is er goed in!

Groep 5 heeft voor een les uit 'nieuwsbegrip' een eigen Banksy gemaakt. De resultaten zijn erg leuk geworden en zijn overal in de hal boven te bewonderen.

Groep 4a/ 4b en groep 5 hebben bij het zwemmen een waterpoloclinic gehad. Ze vonden het erg leuk om eens op een andere manier te zwemmen!

 

Vandaag hebben groep 5 en groep 6 samen op het plein een zweeds renspel gedaan over kinderboeken. De kinderen moesten zo snel mogelijk op het plein naar de verschillende vragen toe gaan, het juiste antwoord opschrijven en verder gaan. De kinderen waren zo enthousiast dat ze zelfs  in de pauze verder gingen, zodat ze echt alle vragen hadeen gevonden!

 

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

04.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast