groep 5

meester Hans Lobbezoo en juf Andrea de Waal


 

 


 

 Groep 5 maakt pixel art op de ramen. in tweetallen is hard gewerkt aan de Sintversiering binnen de school.

 

Tijdens de gymles van meester Koen hebben de leerlingen uit groep 5 aan acrogym gedaan. Dat is meer een soort acrobatiek in plaats van een gewone gymles. De kinderen waren er erg goed in en meester Hans heeft ook heel goed meegedaan!

Tafels tekenen is een andere manier om de tafels te leren. Groep 5 is er goed in!

Groep 5 heeft voor een les uit 'nieuwsbegrip' een eigen Banksy gemaakt. De resultaten zijn erg leuk geworden en zijn overal in de hal boven te bewonderen.

Groep 4a/ 4b en groep 5 hebben bij het zwemmen een waterpoloclinic gehad. Ze vonden het erg leuk om eens op een andere manier te zwemmen!

 

Vandaag hebben groep 5 en groep 6 samen op het plein een zweeds renspel gedaan over kinderboeken. De kinderen moesten zo snel mogelijk op het plein naar de verschillende vragen toe gaan, het juiste antwoord opschrijven en verder gaan. De kinderen waren zo enthousiast dat ze zelfs  in de pauze verder gingen, zodat ze echt alle vragen hadeen gevonden!

 

We hebben gewerkt over de eerste mensen in ons land, de jagers en verzamelaars. Ze gebruikten veel aardewerk. Wij hebben zelf ook ons eigen aardewerk gemaakt met onze eigen mooie versieringen erop. Ook hebben we net als de eerste mensen zelf een hunebed in het klein gebouwd van keien. Op de foto's ziet u het resultaat.

 

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

03.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast