groep 1/2d

juf Eline van Essen


 

 

We werken na de meivakantie aan ons nieuwe thema 'de boerderij'. Er zijn een heleboel mooie dingen gemaakt in de klas. Een kippenhok en leuke hanen. Donderdag heeft de juf poppenkast gespeeld. Het ging over de boerderij van boer Harm. Hij wilde wel eens op vakantie en dat is lastig als je een boer bent. Jan Klaassen en Halima wilden wel voor de dieren zorgen. Dat ging goed totdat Jan Klaassen de dieren ging voeren. Jan Klaassen dacht dat hij de koe wel Kentucky Fried chicken kon geven en de kippen taartjes. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig liep het uiteindelijk goed af en kwam boer Harm weer terug om voor de dieren te zorgen.

Blijdorp was geweldig! Bedankt voor alle hulp moeders en juf Inge. De rest van de foto's komt na de vakantie op de website.

De dieren uit de oceaan zaten vastgevroren. Wij hebben ze bevrijd!

Het is erg leuk om te spelen in de sneeuw. Vandaag kwam er zelfs een echte ijsbeer op bezoek tijdens het buitenspelen!

 

Afgelopen vrijdag hadden alle kleutergroepen een gezamenlijke adventviering in het speellokaal. We hebben veel gezongen en de tweede kaars daarbij aangestoken. Juf Eline en Juf Andrea hebben het kerstverhaal uitgespeeld in de poppenkast. We hebben er allemaal van genoten!.

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

04.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast