groep 1/2c

juf Andrea de Waal en juf Joke Brants


 

Niet alleen de kinderen maar ook de juffen genieten van alle activiteiten rondom het Sinterklaas feest.
 

We hebben afscheid genomen van de herfst. Maar eerst alle bladeren bij elkaar geveegd. De egel die juf Joke gevonden had in haar jaszak hebben we een slaapplaats van bladeren gegeven. Hij kan daar heerlijk aan zijn winterslaap beginnen. 
Dag herfst, welkom Sint. 

We maakten een herfstwandeling door Schiebroek. Wat een heerlijk weer. En wat vonden we veel nootjes en blaadjes...

 

Tijdens de kinderboekenweek werken we over het prentenboek 'Robot zoekt een vriend'... En vandaag kwam robot Ronnie in de klas. We maakten robots in scheerschuim en daarna met wasco.

 

Vorige week hebben de kinderen van groep C heerlijke appelmoes gemaakt. De aanleiding hiervoor was het prachtige prentenboek: kleine muis zoekt een huis. Allerlei begrippen kwamen aan bod, groot-klein, veel-weinig, hele appel-halve appel, koud-warm. Het was heel leuk om te zien hoe serieus de kinderen bezig waren met het snijden. Appelmoes maken met uw kind is voor thuis ook een leuke activiteit net zoals appeltaart bakken. Als u aan de slag gaat, veel succes! en ik (juf Joke) wil heel graag het resultaat proeven. Hieronder de foto’s.
 

 

 

Vandaag kwam juf Katie langs in de klas met baby Lars, dat vonden de kinderen erg leuk en bijzonder! Ook is juf Arianne zwanger en de moeder van Romaira. Wij zijn dus druk bezig met baby's. Daarom wilden een aantal kinderen ook eens zwanger zijn. Dus vandaag op het plein zagen we een aantal kleuters en juf Corine met een bolle buik!

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

02.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast