groep 1/2b

juf Suzanne van Zomeren en juf Andrea de Waal Wij maken wereldbollen van papiermache!

 

Champignonsoep

Wij hebben zelf heerlijke champignonsoep gemaakt! De champignons moesten in hele kleine stukjes worden gesneden, daar heeft iedereen goed z'n best op gedaan. Daarna de soep koken met bouillon en de champignons.. en het leukste .. de soep opeten! Het was erg lekker.

Samen knutselen

Groep 1/2B en 4A hebben maandagmiddag samen geknutseld. Het was een volle boel, maar het ging heel goed en alle kinderen hebben zich als kanjers gedragen. We hebben een begin gemaakt met de lampionnen voor de optocht van vrijdag!


Dinsdag kwam er een juf van de SKVR langs. Ze vertelde een verhaal met behulp van een vertelkast. Een mooi verhaal over vriendschap. Daarna mochten de kinderen zichzelf en hun vriend/vriendin tekenen.

Groep 1/2b houdt van gym. Op woensdag krijgen de kinderen gym in het speellokaal en elke keer staan er weer leuke en sportieve onderdelen klaar. Zo wordt sporten superleuk!

Juf Jitske en Noemi zijn op dezelfde dag jarig. We hebben dan ook een echte feestdag gehouden. Yara heeft een hele mooie bril gemaakt!

 

We hebben onze verjaardagskalender gemaakt. Deze hangen nu boven de deur in de klas. Zodra de kinderen jarig zijn, komt de cupcake op de verjaardagsmuts.

 

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

02.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast